Plantronics Voyager Focus UC B825-M handleiding (16 pagina's) (2024)

Bekijk hier gratis de handleiding van de Plantronics Voyager Focus UC B825-M. Deze handleiding valt onder de categorie hoofdtelefoons en is door 9 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 8. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Engels.Heeft u een vraag over de Plantronics Voyager Focus UC B825-M of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

De Plantronics Voyager Focus UC B825-M is een koptelefoon die speciaal is ontworpen voor kantoorgebruik en callcenters. Het is een binaurale koptelefoon, wat betekent dat het geluid zowel door het linkeroor als het rechteroor wordt gehoord. De koptelefoon maakt gebruik van een draadloze USB-ontvanger om verbinding te maken met andere apparaten. Het heeft een draadloos bereik van maximaal 45 m. Dit betekent dat gebruikers zich vrij kunnen bewegen binnen dit bereik zonder de koptelefoon uit te schakelen of te onderbreken. De Plantronics Voyager Focus UC B825-M maakt gebruik van draadloze connectiviteitstechnologie, wat betekent dat er geen kabels of draden nodig zijn om verbinding te maken. De koptelefoon heeft een supra-aurale koppeling, wat betekent dat het oorkussen zich op het oor bevindt in plaats van eroverheen. Het gewicht van de koptelefoon is 155 g, wat hem licht en gemakkelijk draagbaar maakt. Het heeft een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking en een dempingsfunctie, waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd en gesprekken helderder worden. De Plantronics Voyager Focus UC B825-M heeft ook een digitale signaalverwerking (DSP) functie, die de geluidskwaliteit verbetert en ervoor zorgt dat gesprekken helder en duidelijk zijn. Een draagtas en ontvanger zijn inbegrepen bij de koptelefoon, waardoor het gemakkelijk is om hem mee te nemen en op te bergen. De talktijd van de koptelefoon is ongeveer 12 uur, wat betekent dat gebruikers langdurig gesprekken kunnen voeren zonder de batterij op te laden.

Algemeen
MerkPlantronics
ModelVoyager Focus UC B825-M | 202652-02
Producthoofdtelefoon
EAN17229147799, 17229150010, 0017229147799, 5054629871942, 0858783701290, 0792745448505, 4056203474694, 10017229147796
TaalEngels
BestandstypeHandleiding (PDF)
Prestatie
Aanbevolen gebruikKantoor/callcenter
Headset typeStereofonisch
DraagwijzeHoofdband
Kleur van het productZwart
Type productHeadset
Inhoud van de verpakking
Wireless ontvanger interfaceUSB
OpbergetuiJa
Meegeleverde ontvangerJa
Poorten & interfaces
Aansluitbereik45 m
ConnectiviteitstechnologieDraadloos
BluetoothJa
Hoofdtelefoon
Positie speakers koptelefoonSupraaural
Gewicht en omvang
Gewicht155 g
Microfoon
Ruisonderdrukking microfoonJa
Microfoon muteJa
MicrofoontypeBoom
Overige specificaties
Digital Signal Processing (DSP)Ja
Accu/Batterij
Gesprekstijd12 uur
Logistieke gegevens
Code geharmoniseerd systeem (HS)85183000
toon meer

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de Plantronics Voyager Focus UC B825-M.

Wanneer staat mijn geluid te hard?

Geluid vanaf 80 decibel kan schadelijk zijn voor het gehoor. Wanneer geluid boven de 120 decibel zit kan er zelfs directe schade optreden. De kans op gehoorschade hangt af van de frequentie en tijdsduur van luisteren.

Kan ik handsfree bellen met mijn hoofdtelefoon?

De nieuwere hoofdtelefoon hebben over het algemeen een klein microfoontje ingebouwd wat bellen mogelijk maakt.

Wat is noise-cancelling?

Noise-canceling zorgt ervoor dat omgevingsgeluid wordt gereduceerd.

Wat is bluetooth?

Bluetooth is een manier om draadloos via radiogolven data uit te wisselen tussen elektronische apparaten. De afstand tussen de twee apparaten die data uitwisselen kan in de meeste gevallen maximaal tien meter zijn.

Wat is het gewicht van de Plantronics Voyager Focus UC B825-M?

De Plantronics Voyager Focus UC B825-M heeft een gewicht van 155 g.

Hoe verbind ik de Plantronics Voyager Focus UC B825-M met mijn computer of andere apparaten?

Om uw koptelefoon aan te sluiten, activeert u eenvoudig de Bluetooth-functie op uw apparaat en zet u de koptelefoon in koppelingsmodus door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de LED rood en blauw knippert. Selecteer vervolgens de koptelefoon uit de lijst met beschikbare apparaten in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat.

Hoe kan ik het volume regelen op de headset?

Het aanpassen van het volume is eenvoudig. Gebruik de volume omhoog en volume omlaag knoppen die zich bevinden op de rechter oorschelp van de hoofdtelefoon om het volume niveau naar wens te verhogen of te verlagen.

Is er een manier om de microfoon tijdens een oproep te dempen?

Ja, je kunt de microfoon dempen door eenvoudigweg op de dempknop te drukken die zich bevindt op de linkeroorschelp van de koptelefoon. De LED op de microfoonarm wordt solide rood om aan te geven dat deze gedempt is.

Hoe lang gaat de batterij van de Plantronics Voyager Focus UC B825-M mee?

De koptelefoon heeft een batterijduur van maximaal 12 uur bij continu gebruik. Let echter op dat de batterijduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en de omgevingsomstandigheden.

Hoe kan ik een oproep beantwoorden of beëindigen met de hoofdtelefoon?

Om een inkomend gesprek te beantwoorden, drukt u eenvoudigweg op de oproepregelknop die te vinden is op de rechter oorschelp van de koptelefoon. Op dezelfde manier drukt u op dezelfde knop om een gesprek te beëindigen. Het is zo eenvoudig!

Heeft de Plantronics Voyager Focus UC B825-M een draadloze ontvangerinterface?

Ja, de Plantronics Voyager Focus UC B825-M heeft een draadloze receiver interface.

Heeft de Plantronics Voyager Focus UC B825-M een draagtas?

Ja, de Plantronics Voyager Focus UC B825-M wordt geleverd met een draagtas. Dit maakt het handig voor gebruikers om hun headset mee te nemen en te beschermen wanneer deze niet in gebruik is.

Heeft de Plantronics Voyager Focus UC B825-M een functie om het microfoon te dempen?

Ja, de Plantronics Voyager Focus UC B825-M is uitgerust met een functie voor het dempen van de microfoon. Dit stelt gebruikers in staat om eenvoudig hun microfoon te dempen tijdens gesprekken wanneer ze niet gehoord willen worden.

Kan de Plantronics Voyager Focus UC B825-M draadloos verbinden?

Ja, de Plantronics Voyager Focus UC B825-M kan draadloos worden verbonden. Dit stelt gebruikers in staat om vrij rond te bewegen zonder aan hun apparaat te zijn vastgebonden.

Wat is het aanbevolen gebruik voor de Plantronics Voyager Focus UC B825-M?

De Plantronics Voyager Focus UC B825-M wordt aanbevolen voor gebruik op kantoor en in callcenters. Dit betekent dat het is ontworpen om helder en hoogwaardig geluid te bieden voor professionele communicatiedoeleinden.

Is de handleiding van de Plantronics Voyager Focus UC B825-M in het Nederlands beschikbaar?

Helaas hebben we de handleiding van de Plantronics Voyager Focus UC B825-M niet beschikbaar in het Nederlands. Deze handleiding is wel beschikbaar in het Engels.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

Plantronics Voyager Focus UC B825-M handleiding (16 pagina's) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5724

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.