Elegant damesondergoed en korsetten | Damesondergoed bij MONA (2024)

Damesondergoed – met maximaal comfort

Damesondergoed van feelgood-kwaliteit – geniet elke dag in elegant ondergoed met een feel-good factor. Bij MONA kunnen vrouwen bijvoorbeeld hun favoriete ondergoed met figuurvormende functies krijgen in de beste pasvorm, met speelse details in kant of in klassieke ontwerpen in wit, zwart of nude – de grote wereld van damesondergoed is bijna eindeloos. Wij bieden u de mooiste selectie!

Interessante feiten over damesondergoed vind je hier:

Damesondergoed – welzijn is aan de orde van de dag

Comfortabel ondergoed van MONA voor het perfecte gevoel van welzijn

Aantrekkelijk silhouet dankzij corrigerende korsetten van MONA

Perfect passende nachtkleding van comfortabele materialen

Wat betekent korsetten?

Welke moderne shapewear onderkleding is er?

Welke bekende lingeriemerken zijn er?

Hoe gebruik je de maattabel voor damesondergoed op de juiste manier?

Wat is de beste manier om damesondergoed te wassen?

Speciale zorg voor lijfjes

Ons assortiment damesondergoed

Damesondergoed – welzijn is aan de orde van de dag

MONA biedt dames elegant damesondergoed dat indruk maakt met zijn talrijke voordelen, zoals de hoge kwaliteit van het materiaal en de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Overtuig uzelf van de grote verscheidenheid aan figuurvormend ondergoed voor dames. U zult versteld staan, zowel door het extreem hoge draagcomfort als door de prachtige details die uw troeven benadrukken. Natuurlijk hebben veel van onze lijfjes voor vrouwen verschillende vormgevende functies die niet zichtbaar zijn onder kleding. In veel modellen is dit te danken aan de naadloze verwerking van innovatieve stoffen zoals microvezel met een hoog elastaangehalte. Vooral als je graag nauwsluitende bovenkleding draagt, zoals gebreide of jersey jurken, nauwsluitende rokken in potloodvorm of strakke tops, is shapewear een onmisbare hulp. Tegelijkertijd voel je je niet ingesnoerd.

Comfortabel ondergoed van MONA voor het perfecte gevoel van welzijn

Damesondergoed is als een tweede huid. Pas als het goed voelt, voel je je goed. Om deze reden moeten de grootte, het materiaal en de functionaliteit perfect worden gekozen. Als alles klopt, heb je de beste basis voor een 100% ontspannen dag – wat je ook in gedachten hebt. Bij MONA kennen we de speciale wensen van onze klanten op het gebied van comfort en materiaalsamenstelling. Al onze producten worden gemeten aan deze hoge normen en de tevredenheid van onze klanten laat ons zien dat we precies gelijk hebben.

Aantrekkelijk silhouet – dankzij corrigerende korsetten van MONA

Tover een perfect silhouet tevoorschijn met behulp van een lijfje. De term komt uit het Frans en betekent "fijn lichaam". Met het knellende korset uit de 16e eeuw. In de negentiende eeuw hebben de huidige corseletten gelukkig alleen de gelijkenis in naam gemeen. Moderne producten tekenen een platte buik, een smalle taille en zachte rondingen door een kledingstuk dat een beha, onderhemd en gordel in één is. De geïntegreerde bh is verkrijgbaar in veel verschillende cupmaten en onderborstmaten, zodat er ook voor jouw figuur het juiste model is. Je kunt deze corrigerende bodysuits zowel krijgen met voorgevormde cups die je borstomvang flatteren als zonder cups. Vooral als je een kleine buste hebt, is het een goede beslissing om te kiezen voor een corselet of corrigerende bodysuit met een beha die een push-upeffect creëert.

Bij het dragen van de moderne corseletten voelt u zich niet ingesnoerd, maar comfortabel gekleed. De corselets hebben haken of knopen in het kruis om de hele dag comfort te garanderen. Met behulp van deze sluitoplossingen kunt u indien nodig snel en eenvoudig uw vormlichaam openen.

Door deze eigenschappen is een corselet de perfecte metgezel voor een mooie, kleurrijke zomerjurk of een combinatie van broek en blouse. Het corselet verdwijnt discreet en het decolleté wordt benadrukt door details zoals bijvoorbeeld kanten elementen in het bh-gebied. Zelfs als het onder een avondjurk wordt gedragen, valt een korset niet op, omdat het oppervlak absoluut glad is. De corseletten bij MONA worden aangeboden in verschillende kleuren – van zwart-wit tot huidskleuren, verschillende patronen en modieuze kleurenmixen. Hierdoor blijf je flexibel in de combinatiemogelijkheden met je kledingkast.

Dankzij de optimale combinatie van figuurvormende en tegelijkertijd zachte materialen wordt uw lichaam aangenaam gevormd. Extra versterkte inzetstukken ondersteunen ook het vormeffect in het gebied van de buik en heupen. Als je veel belang hecht aan slanke dijen, raden we corsages met pijpen aan. Je krijgt modellen waarvan de broekspijpen tot halverwege je dijen reiken en ze voorzichtig modelleren. Op dezelfde manier bewijzen shapewear bodysuits met een versteviging van de buikstreek hun waarde. Hierdoor kun je een dromerig zandloperfiguur krijgen met een slanke taille.

Als alternatief voor een corselet of bodysuit kun je een corrigerende jurk of een combinatie van bh en gordels dragen. Dit slipje reikt meestal tot net onder de navel. Je kunt het lijfje ook over een fijne katoenen onderbroek dragen. De corrigerende damesslips hebben een bijzonder sterk corrigerend effect in bi-elastische materiaalkwaliteit.

Perfect passende nachtkleding van comfortabele materialen

U zult zich goed voelen in ons nachtkledingassortiment, want daar vindt u elegante nachtkleding, niet alleen in uitstekende afwerking, maar ook met fijn kant. Of het nu gaat om klassieke pyjama's voor vrouwen die het snel koud hebben, korte shorties voor warme zomeravonden of verleidelijke nachthemden: U kunt kiezen uit een betoverend assortiment modieuze nachtkleding. Daarin droom je heerlijk.

Na het opstaan is een kamerjas ideaal om de dag langzaam te beginnen. Dit betekent dat je goed gekleed over je nachtkleding staat aan de ontbijttafel of als je de krant ophaalt. Trek na de badjas een donzige badjas van badstof of microvezel aan om te genieten van de aangename ontspanning.

Wat betekent korsetten?

Tegenwoordig noemen lingerie-experts korsetten niets meer dan beha's, badpakken en slipjes met een figuurvormend effect - ook bekend onder de moderne term "shapewear".

Het dragen van korsetten is een geweldige manier om allerlei soorten bovenkleding te dragen, omdat het het vrouwelijk lichaam er welgevormd uit laat zien. Goed passende bh's, bh-shirts, rompertjes en gordels zijn verkrijgbaar in alle gangbare ondergoedmaten, uiteraard ook in grote maten. Tegenwoordig zijn veel waist shapers echte sieraden die verrukken met hun aantrekkelijke ontwerp. Kanten inzetstukken, kleine strikjes of uitgebreid borduurwerk zijn veelgebruikte decoratieve elementen die dit ondergoed een uitgesproken vrouwelijke uitstraling geven.

Welke moderne shapewear onderkleding is er?

Je krijgt aantrekkelijke onderjurken van stevige maar extreem rekbare stof, die meteen een geoptimaliseerde taille tevoorschijn toveren. Je bovenlichaam kan meer dan één maat slanker lijken door deze innovatieve shapewear te dragen. Ontdek onze verscheidenheid aan modellen met of zonder bustehouders. Daarnaast zijn deze shape onderjurken verkrijgbaar in verschillende lengtes. Langere versies zijn perfect voor feestelijke avondkleding. Om te voorkomen dat de onderrand per ongeluk omhoog kruipt, is deze aan de binnenzijde voorzien van een siliconen strip, wat een klevende werking heeft. Zo sla je een perfect figuur in je avondjurk.

Om het aan- en uittrekken van deze onderkleding te vergemakkelijken, zijn sommige modellen uitgerust met een verborgen ritssluiting of kleine haakjes en ogen aan de voorkant die onzichtbaar blijven onder de bovenkleding.

Welke bekende lingeriemerken zijn er?

Als u damesondergoed van hoge kwaliteit online wilt kopen bij MONA, kunt u vertrouwen op de bewezen merkkwaliteit van alle modellen die beschikbaar zijn in de online winkel.

Hoe gebruik je de maattabel voor damesondergoed op de juiste manier?

Om te profiteren van een optimale pasvorm, moet u beha's, slipjes, rompertjes en andere korsetten precies in uw maat bestellen. Opgemerkt moet worden dat voor ondergoed soms andere maten gelden dan voor bovenkleding. De maat van hoogwaardige beha's wordt bijvoorbeeld in tweedelige vorm gespecificeerd: Het eerste getal geeft de onderborstomvang aan, terwijl het tweede getal de cupmaat aangeeft. Zo heeft een bh in maat 80 C een onderborstwijdte van 80 centimeter en een cupmaat C. De cupmaat is gerangschikt in oplopende volgorde, waarbij A de kleinste maat is die beschikbaar is. Dames met een uitgesproken borstomvang hebben daarentegen cupmaten tussen D en F nodig.

Om je te helpen weten welke maat je nodig hebt, kun je de maattabellen van MONA gebruiken. Eerst meet je met een meetlint de omtrek van alle relevante delen van het lichaam, die, afhankelijk van het kledingstuk, zijn:

  • Borst breedte
  • Onderborst
  • Middel
  • Heup

Geïllustreerde instructies maken het u gemakkelijker om verder te gaan. Lees dan gewoon de bijbehorende maat uit de tabel.

Wat is de beste manier om damesondergoed te wassen?

Bij de verzorging van ondergoed geldt het volgende: Kijk eerst naar het bordje. De daar aangegeven wastemperaturen mogen niet worden overschreden. Als je het bordje hebt verwijderd en het niet meer zeker weet, zit je aan de veilige kant met een stand van 40 graden op de wasmachine. Veel van onze zuiver katoenen onderbroeken, slips en slips kunnen zonder problemen op 60 graden worden gewassen zonder hun vorm en kleur te verliezen. Sorteer uw linnen dus voor het wassen op wastemperatuur en kleur. Vooral de kleurrijke of zwarte producten mogen niet worden gemengd met de witte was om onaangename kleurverrassingen te voorkomen.

Voor ondergoed zoals damesonderhemden of beha's en slips met kanten inzetstukken raden we over het algemeen af om te koken. Voor speciale en hoogwaardige lingerie moet u tijdens het wasprogramma een materiaalvriendelijk gekleurd of delicaat wasprogramma gebruiken. Zo kunt u lang genieten van uw geliefde producten. Voor damesondergoed met strijken kunt u een wasnet gebruiken.

Speciale zorg voor lijfjes

De wastemperatuur en het wasprogramma waarvoor je lijfjes geschikt zijn, zijn afhankelijk van hun samenstelling. In principe is, zoals bij alle textiel, de vuistregel: Hoe hoger het aandeel katoen, hoe robuuster de textuur. Bij deze modellen kies je voor een hoge wastemperatuur. Bovendien zijn witte kledingstukken over het algemeen minder gevoelig dan gekleurde. Exclusieve synthetische vezels, zoals die vaak worden gebruikt bij de productie van shapewear, kunnen daarentegen alleen zacht wassen bij lage temperaturen verdragen. Om ziektekiemen en bacteriën betrouwbaar te doden, kunt u indien nodig ook een hygiënespoeling gebruiken. Het wordt afgeraden om korsetten in de wasdroger te doen. Het is beter om het glad te laten drogen zodat het lang mooi blijft en zijn vorm en elasticiteit behoudt.

Ons assortiment damesondergoed

  • Bras
  • Lijfjes
  • Slip
  • Onderhemden
  • Nachtkleding
  • Badjassen
  • Kousen

Veel plezier met winkelen!

Elegant damesondergoed en korsetten | Damesondergoed bij MONA (2024)
Top Articles
Dry Flaky Skin on Your Bald Head: Prevention & Treatment - Shaving Advisor
Beste Aftershaves: Deze Zijn Het Lekkerst [Top 10] [Consumentenbond 2023] #1 Consumentenbond
排期 一亩三分地
Nene25 Sports
Solo Player Level 2K23
Temu Beanies
Dr Frita Mcrae Fisher Husband
Ups Cc Center
Craigsist Houston
Utah State Park Camping Reservations
Strange World Showtimes Near Harkins Metrocenter 12
Www. Kdarchitects .Net
Stitch And Tie Promo Code Reddit
5 Best Brokerage Accounts for High Interest Rates on Cash Sweep - NerdWallet
8 Casablanca Restaurants You’ll Want to Fly For | Will Fly for Food
El Puerto Harrisonville Mo Menu
Gas Station Drive Thru Car Wash Near Me
NEU: LEAKSHIELD - das sicherste Flüssigkeits-Kühlsystem der Welt - Wasserkühlung
When Is Lana Rhoades’ Baby Due Date? Baby Daddy, Bump, And More
Watch The Most Popular Video Of Mikayla Campinos Online
Emma D'arcy Deepfake
Otis Inmate Search Michigan
Python Regex Space
Best Fantime Accounts
Forum Train Europe FTE on LinkedIn: #freight #traffic #timetablingeurope #fted
Space Coast Rottweilers
Jeep Graphics Ideas
Stick Tongue Out Gif
Dimbleby Funeral Home
Verizon Fios Internet Review: Plans, Prices And Speed 2024
352-730-1982
New R-Link system and now issues creating R-Link store account.
Texas State Final Grades
Unraveling The Mystery Behind Campinos Leaked: A Deep Dive
Kagtwt
Az610 Flight Status
Saw X Showtimes Near Stone Theatres Sun Valley 14 Cinemas
Best Pizza In Ft Myers
Son Blackmailing Mother
G122 Pink Pill
Craigslist Cars For Sale By Owner Memphis Tn
Busted Bell County
11526 Lake Ave Cleveland Oh 44102
Klipsch Launches World’s First Sound Bar with Dirac Live… | Klipsch
Ramsey County Recordease
Yoshidakins
Epiq Document Delivery
Alle Eurovision Song Contest Videos
Rune Factory 5 Dual Blade Recipes
Best Fishing Xp Osrs
Ixl Scarsdale
Bòlèt New York Soir
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6154

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.